به این مطلب امتیاز دهید
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...

آشنایی با ویزای توریستی فرانسه


آشنایی با ویزای توریستی فرانسه 

یکی از ویزاهای فرانسه که در این مطلب بیشتر به توصیف آن می پردازیم ویزای توریستی فرانسه است. ویزای توریستی فرانسه مخصوص کسانی است که بخواهند برای سفرهای کوتاه مدت تفریحی و یا بازدید از خانواده و دوستان به این کشور سفر کنند. بنابراین ویزای توریستی فرانسه برای کسانی که قصد تحصیل و یا کار در این کشور را داشته باشند مناسب نخواهد بود. مدت اعتبار ویزای توریستی فرانسه متفاوت است و بستگی به تصمیم سفارت فرانسه و همچنین نوع درخواست شما دارد. پس از اینکه ویزای توریستی فرانسه از سوی سفارت فرانسه صادر شد برچسبی بر روی گذرنامه شما زده می شود که شامل تمامی اطلاعات اصلی و مورد نیاز ویزای توریستی فرانسه خواهد این اطلاعات شامل تاریخ اعتبار و تعداد دفعات سفر است.  

آشنایی با ویزای توریستی فرانسه

آشنایی با ویزای توریستی فرانسه

جاذبه های گردشگری فرانسه

فرانسه یکی از کشورهای بسیار پرطرفداری است که به سبب موقعیت جغرافیایی خوبی که دارد افراد زیادی را برای گردشگری و تفریح به خود جذب می کند. معمولا فرانسه در ذهن اکثر افراد برگرفته از مسائل مختلفی است برخی این کشور را به خاطر برج ایفل و برخی هم به خاطر موزه لوور می شناسند. بدون شک پاریس قلب تپنده فرانسه است که بیشتری جاذبه های گردشگری را به خود اختصاص داده است. وجود موزه های تاریخی و قدیمی، معماری بناهای مختلف، مراکز خرید بزرگ و غیره از جمله جالب ترین قسمت های گردشگری در پاریس هستند که باعث می شوند سالانه افراد زیادی ویزای توریستی فرانسه را دریافت کرده و به این کشور سفر کنند. در کنار شهرهای بزرگ فرانسه روستاها و شهرهای کوچکی هم وجود دارند که هرکدام جلوه زیبایی از این کشور را به شما نشان می دهند. مهم ترین جاذبه های گردشگری فرانسه شامل برج ایفل، کلیسای فونتونی، کاخ ورسای، طاق پیروزی، پل میلائو و نتردام پاریس است. اگر ویزای توریستی فرانسه را دریافت کردید حتما از این جاذبه های هیجان انگیز دیدن کنید تا با تاریخ و فرهنگ مردم کشور فرانسه بیشتر آشنا شوید

جاذبه های گردشگری فرانسه

جاذبه های گردشگری فرانسه

مدارک ویزای توریستی فرانسه

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی فرانسه به شرح زیر هستند:

۱-فرم درخواست ویزای توریستی فرانسه. این فرم به صورت انگلیسی و یا فرانسوی تکمیل می شود و دانلود آن رایگان است.

۲-دو قطعه عکس رنگی با زمینه سفید و تمام رخ.

۳-کسانی که قبلا به کشورهای خارجی سفر کرده اند و ویزای شینگن دریافت کرده اند باید یک نسخه کپی از ویزای سایر کشورهای شینگن را ارائه دهند

۴-ارائه اصل گذرنامه شخص متقاضی همراه با نسخه کپی آن. گذرنامه شما حداقل باید سه ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد و دارای دو صفحه مهر نخورده باشد.

۵-ارائه اصل شناسنامه فرد متقاضی به همراه نسخه کپی از تمام صفحات آن.

۶-ارائه اسناد مربوط به تمکن مالی و وضع اجتماعی فرد متقاضی.

کارمندان باید مدارکی از جمله قرار داد کاری، رضایت نامه کارفرما برای خروج از کشور، صورت حساب بانکی که شامل گردش مالی ۶ ماه آخر باشد و مفاصا حساب مالیاتی را ارائه دهند

برای تاجران و بنگاه داران ارائه مدارکی از جمله کارت بازرگانی و یا پروانه کسب، پرینت گردش حساب بانکی، آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و همچنین اظهارنامه ثبت لازم است

صاحبان مشاغل آزاد باید مدارکی از جمله مفاصا حساب مالیاتی، صورت حساب گردش مالی در ۶ ماه آخر و کپی جواز کسب ارائه دهند

بازنشستگان باید فیش حقوق بازنشستگی ۶ ماه قبل را ارائه دهند.

کودکان و حتی دانشجویان باید مدارکی ارائه دهند که نشان دهنده تقبل مالی هزینه ها توسط یکی از اعضای خانواده است. ارائه اسناد هویتی، وضع حرفه ای و تمکن مالی شخصی که هزینه ها را تقبل می کند، گواهی اشتغال به تحصیل، ارائه مدارکی که نشان دهنده محل سکونت شخص در فرانسه باشد و همچنین اجازه خروج رسمی از کشور توسط پدر لازم است.

۷-ارائه بلیط رفت و برگشت هواپیما و ارائه مدارکی که نشان دهنده رزرو هتل در این کشور باشد.

۸-بیمه نامه بین المللی

۹-ارائه نامه ای که هدف سفر را به طور کامل و واضح شرح دهد

نکته مهم در مورد دریافت ویزای فرانسه:

کسانی که قصد دریافت ویزای توریستی فرانسه، ویزای تجاری، مقام های رسمی و یا ویزای فرهنگی را دارند باید در زمان مراجعه به سفارت فرانسه و ارائه مدارک دعوتنامه را هم به ماموران کنسولگری تحویل دهند

مدارک ویزای توریستی فرانسه

مدارک ویزای توریستی فرانسه

 

زمان و هزینه دریافت ویزای توریستی فرانسه

یکی دیگر از عواملی که برای دریافت ویزای توریستی فرانسه باید به آن توجه کنید زمان و هزینه مورد نیاز برای دریافت ویزا است. به طور کلی بررسی مدارک اولیه برای دریافت ویزا تقریبا ۲ هفته طول می کشد. اما برای صدور قطعی ویزا و بررسی های لازم ممکن است به زمان بیشتری احتیاج باشد بنابراین بهتر است مدارک خود را زودتر در وقت سفارت فرانسه به سفارت تحویل دهید تا در صورت بروز هرگونه مشکل زمان کافی برای برطرف کردن آن داشته باشید. به طور میانگین بعد از تحویل مدارک حدود ۶ هفته طول می کشد تا وضعیت درخواست ویزای توریستی فرانسه مشخص شودهزینه صدور ویزا برای سنین مختلف متفاوت است. برای کودکان صفر تا ۶ سال هزینه ویزا رایگان است. برای کودکان ۶ سال تا ۱۲ سال هزینه ۳۵ یورو و برای افراد بالای ۱۲ سال هزینه ای معادل ۶۰ یورو دریافت می شود. برای آگاهی از آخرین تغییرات هزینه ویزا می توانید به آژانس های گردشکری مراجعه کنید. دقت کنید که مبلغی معادل ۲۵ یورو نیز برای بررسی مدارک هر فرد گرفته می شود

زمان و هزینه دریافت ویزای توریستی فرانسه زمان و

مطالب مرتبط

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...
۲۰ آبان ۱۳۹۷

تاریخ اسپانیا در این پست ما قصد داریم تا به طور مختصر شما را با تاریخ اسپانیا از گذشته تا به امروز آشنا کنیم. اما فبل از انکه بخواهیم در ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...
۱۸ مهر ۱۳۹۷

سفر به سانتورینی یکی از زیباترین جزایر یونان جزیره سانتورینی می باشد  که این جزیره در دریای اژه قرار دارد. زیبایی های بکر این جزیره موجب شده است که سالانه ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 5٫00
Loading...
۲۳ مهر ۱۳۹۷

اقامت سوئد سوئد در شمال اروپا واقع شده و با کشورهای دانمارک، نروژ، فنلاند و بوتنی همسایه است. این کشور جز محدوده ی شینگن است و برای سفر و اقامت ...

نظر دهید

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!