به این مطلب امتیاز دهید
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...

اقامت بلژیک


اقامت بلژیک

مهاجرت و اخذ اقامت در کشورهای اروپایی در این روزها بسیار پر طرفدار شده است. با اقامت در کشورهای اروپایی عضو شینگن به راحتی می توانید ویزای شینگن دریافت کنید و به تمام نقاط اروپا و دنیا سفر کنید. شما با اخذ اقامت بلژیک می توانید به راحتی به تمام کشورهای عضو پیمان شینگن بدون ویزا سفر کنید. برای اخذ اقامت بلژیک تنها کافیست با کارشناسان ما تماس بگیرید. ما کارشناسان خبره­ ای در زمینه ی اقامت بلژیک و کشورهای اروپایی داریم و شما را در این امر یاری می کنیم.

اقامت بلژیک

اقامت بلژیک

کشور بلژیک

ابتدا قبل از مطالعه و بررسی شرایط اقامت بلژیک، در خصوص این کشور اطلاعاتی را ذکر می کنیم. بلژیک کشوری سلطنتی با حکومت مشروطه سلطنتی و دموکراسی در اروپای شمالی است. پایتخت بلژیک شهر بروکسل است. واحد پول این کشور یورو است و زبان های رسمی آن، فرانسوی و آلمانی و هلندی است، حدود ۶۰ درصد از مردم بلژیک به زبان هلندی صحبت می کنند و کمتر از نیمی از مردم کشور بلژیک فرانسوی زبان هستند. آب و هوای بسیار معتدل و مطلوب با بارندگی های خوب دارد و فصل تابستان در بلژیک بسیار خنک و معتدل است. به جهت اقتصادی این کشور جایگاه مناسبی دارد و نیروی کار در بلژیک در بخش کشاورزی و صنعت و خدمات فعالیت دارند.

کشور بلژیک

کشور بلژیک

شرایط اخذ اقامت در کشور بلژیک

روش های مختلفی برای اخذ اقامت بلژیک وجود دارد ولی در تمامی روش ها همچون سایر کشورها، در ابتدای کار اقامت دائم به شما تعلق نمی گیرد. اصولاً در ابتدا اقامت یکساله داده می شود و پس از گذشت پنج سال اقامت دائم داده می شود. تمدید اقامت موقت در کشور بلژیک به روش اقدام شما ربط دارد به عبارتی دیگر، مدت زمان مورد نیاز برای تبدیل اقامت موقت به دائم به روش انتخابی شما برای اخذ اقامت بلژیک مربوط است.

شرایط اخذ اقامت در کشور بلژیک

شرایط اخذ اقامت در کشور بلژیک

مزایای اخذ اقامت بلژیک

  • اقامت در کشور بلژیک مزایای بسیاری دارد. بی جهت نیست که همه ساله افراد بسیاری برای اقامت در این کشور زیبا اقدام می کنند.
  • با اخذ اقامت بلژیک شما می توانید به تمام کشورهای عضو اتحادیه ی اروپا سفر کنید.
  • با اخذ اقامت در کشور بلژیک شما می توانید به صورت رایگان در کشورهای عضو اتحادیه ی اروپا تحصیل کنید.
  • پس از اخذ اقامت بلژیک می توانید در تمام کشورهای عضو اتحادیه شغل پیدا کنید و مشغول به کار شوید.
  • با اخذ اقامت این کشور می توانید در تمام کشورهای عضو پیمان شینگن و عضو اتحادیه ی اروپا از مزایای افتتاح حساب بانکی و تسهیلات بانکی بهره مند شوید.
  • اخذ اقامت بلژیک به معنی تجارت بدون هیچگونه محدودیت در کل کشورهای اروپا و عضو اتحادیه است.
  • یکی از مزایای دیگر اقامت بلژیک بهره مندی از امکانات رایگان پزشکی و رفاهی است.
  • با اخذ اقامت بلژیک در واقع شما یک شهروند اروپایی به شمار می آیید و از کلیه ی امکانات شهروندی همچون خرید ملک، ماشین و حتی ایجاد کسب و کار بهره مند می شوید.
  • با اخذ اقامت بلژیک می توانید در کسب و کارتان از برند تجاری اروپایی نیز استفاده کنید.
  • با اخذ اقامت بلژیک به راحتی می توانید حساب شرکتی یا فردی برای خود افتتاح کنید.
  • با اخذ اقامت کشور بلژیک (اقامت اروپا) اقامت اروپا در کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و عضو شنگن می توانید از مارک تجاری اروپایی استفاده کنید.
  • با اخذ اقامت بلژیک به راحتی می توانید به کشورهای قاره ی آمریکا و کشور کانادا سفر کنید و اقامت این کشورها را اخذ کنید.
  • ویزای شینگن از بهترین ویزاهاست، با اخذ این ویزا می توانید به بیش از ۱۴۵ کشور دنیا سفر کنید.
  • شما در هر سنی و با هر شرایطی که باشید می توانید با اخذ اقامت بلژیک آینده ی خود و خانوادتان را تضمین کنید.

شما می توانید با مراجعه به دفاتر ما و صحبت با مشاوران و کارشناسان مجرب این شرکت، شرایط را بررسی کنید و با توجه به شرایط موجود، بهترین و مناسب ترین روش برای اخذ اقامت بلژیک را انتخاب کنید و به صورت کاملاً مطمئن، به امر مهاجرت بپردازید. اخذ اقامت بلژیک را تنها به کارشناسان ما بسپارید.

مزایای اخذ اقامت بلژیک

مزایای اخذ اقامت بلژیک

روش های اخذ اقامت بلژیک

شما می توانید با توجه به شرایط و موقعیتتان نسبت به اخذ اقامت، اقدام کنید:

روش اول: ازدواج با یک فرد بلژیکی

این روش شاید به ظاهر ساده باشد ولی اینطور نیست، شما باید ۵ سال در بلژیک مقیم باشید و سه سال زندگی مشترک با همسرتان داشته باشید، همچنین علاوه بر این شروط دو شرط دیگر نیز باید رعایت کنید، اول اینکه باید قادر باشید به یکی از زبان های آلمانی، فرانسوی و هلندی صحبت کنید و همچنین باید حضوری مثبت در اجتماع داشته باشید، این حضور مثبت می تواند از طریق حضور در یک مؤسسه ی خیریه، داشتن شغل یا فعالیت های دیگر تأمین شود.

روش دوم: اخذ اقامت بلژیک از طریق تحصیلی

در این روش ابتدا شما باید در یک دانشگاه یا یک موسسه در بلژیک پذیرفته شوید، که این امر بر اساس شناسایی قابلیت ها و توانایی های شما توسط اساتید دانشگاه است. در این قدم شما ویزای بلژیک تحصیلی دریافت می کنید و پس از آن پروسه ی اخذ اقامت دائم آغاز می شود.

در اینجا اگر دانشجویان و دانش آموزان تابعیت اروپایی نداشته باشند، باید ویزای نوع D را از سفارت بلژیک بگیرند و در صورت پذیرفته شدن در یک دانشگاه معتبر در بلژیک و امکان تأمین زندگی در طول تحصیل، این ویزای تحصیلی را اخذ می نمایند.

شرایط اخذ ویزای تحصیلی

  1. رشته ای که شخص در آن تحصیل می کند باید حرفه ی اصلی او در طول اقامتش باشد.
  2. شخص باید استطاعت مالی در حین تحصیل را داشته باشد.
  3. فرد اقدام کننده باید تحت پوشش بیمه سلامت باشد.

مهاجرت به بلژیک به عنوان کارآموز

این روش مختص به افراد ۱۸ تا ۳۰ سال است. در این نوع مهاجرت شما باید بیش از ۱ سال کار کنید و حداقل حقوق قانونی وزات کار در بلژیک را دریافت نمایید.

مهاجرت به بلژیک به عنوان کارآموز

مهاجرت به بلژیک به عنوان کارآموز

مهاجرت به بلژیک از طریق سرمایه گذاری

کشور بلژیک مرکز و قلب تجارت های بین المللی اروپاست و سرمایه گذاران زیادی این کشور را برای سرمایه گذاری انتخاب می کنند. سرمایه گذاران می توانند تا ۳ سال اقامت دائم داشته باشند و با اخذ اقامت بلژیک می توانند به ۱۰۰ کشور دیگر مهاجرت کنند.

مهاجرت به بلژیک از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به بلژیک از طریق سرمایه گذاری

این کشور تنها کشوری است که پس از ۷ سال تابعیت به عنوان یک حق به شما تعلق می گیرد و پس از سه سال اقامت پیوسته در این کشور می توانید پاسپورت و تابعیت این کشور را درخواست نمایید.

برای مهاجرت به بلژیک از طریق سرمایه گذاری باید فرد سرمایه گذار شرایط زیر را داشته باشد:

  1. به لحاظ کیفری و جنایی سابقه ی فرد سرمایه گذار باید پاک باشد.
  2. فرد سرمایه گذار باید زمینه ی تجاری و مالی خوبی داشته باشد.
  3. یکی از راه های مناسب برای اثبات وابستگی به کشور بلژیک، تأسیس یک شرکت در بلژیک است.

انواع ویزاهای قابل اخذ در کشور بلژیک

سه نوع مختلف ویزا برای مهاجرت به کشور بلژیک وجود دارد:

انواع ویزاهای قابل اخذ در کشور بلژیک

انواع ویزاهای قابل اخذ در کشور بلژیک

ویزای C:

این ویزا که برای مقاصد تفریحی و توریستی داده می شود، نوعی ویزا است که اجازه ی سه ماه اقامت در یک دوره شش ماهه را می دهد.

ویزای D:

مدت زمان این ویزا بیشتر از ویزای بلژیک نوع c است. این ویزا برای کار و مقاصد تجاری یا برنامه ی مهاجرت اخذ می شود. به منظور دریافت این ویزا شما باید اجازه ی کار در کشور بلژیک داشته باشید. با اخذ این ویزای روند اقامت بلژیک طی می شود.

کارت آبی اروپایی:

این نوع ویزا که به افراد متخصص و کارشناس داده می شود برای کازهای با مهارت و تخصصی داده می شود و مدت آن بیش از نود روز است. در این نوع ویزا شما باید حداقل مدرک کارشناسی داشته باشید، همچنین یک شرکت معتبر به مبلغ حداقل ۵۰۹۷۴ یورو باید با شما قرار داد داشته باشد.

کارت آبی اروپایی

کارت آبی اروپایی

انواع مختلف مجوز کاری در کشور بلژیک

مجوز کاری نوع A:

این مجوز کاری برای تمام صاحبان مشاغل در بلژیک است. مدت زمان این نوع مجوز کاری نامحدود است. ابتدا برای اخذ این مجوز کاری باید مجوز نوع B را اخذ نمایید که در ادامه آن را توضیح خواهیم داد. شما باید ۴ سال با مجوز نوع B در مدت ۱۰ سال در بلژیک کار کرده باشید.

مجوز کاری نوع B:

این مجوز برای یک سری از مشاغل خاص می باشد و مدت اعتبار آن یک ساله است و قابلیت تمدید نیز دارد. در این مجوز یک کارفرما باید درخواست استخدام دهد و شما عضو کارمند آن کارفرما باشید، در این صورت مجوز کار برای شما صادر شده و شما مجوز کار فقط در آن شرکت را دارید. این نوع مجوز به کارمندان، محققان و متخصصین حرفه ای نیز داده می شود.

پس از دریافت مجوز نوع B، شما می توانید اقامت بلژیک را پس از مراجعه به سفارت در وقت سفارت بلژیک و اخذ ویزا دریافت نمایید.

مجوز کاری نوع C:

این مجوز برای افراد خارجی است که می خواهند موقتاً در بلژیک اقامت داشته باشند. این مجوز یک ساله است و امکان تمدید شدن را نیز دارد. مجوز کاری نوع C به دانش آموزان، پناهندگان، افراد کنسولگری و سفیران داده می شود.

مجوز کار حرفه ای :

این مجوز برای افرادی است که ملیت غیر اروپایی دارند و درخواست تجارت شخصی خودشان را دارند.

مجوز کار حرفه ای

مجوز کار حرفه ای

اقامت بلژیک راهی بسیار کارآمد برای اخذ ویزای شینگن اروپا است. افراد بسیاری در ایران برای مهاجرت به بلژیک اقدام می کنند. کارشناسان خبره و متخصص ما می توانند به شما در امور اقامت بلژیک کمک کنند. تنها کافیست با ما تماس بگیرید تا ما شما را در امور مهاجرت به اروپا یاری کنیم.

در صورت نیاز به مشاوره و راهنمایی برای سفر به اروپا با شماره همراه 09107636326 تماس بگیرید.

آژانس سفری دیگر مجری مستقیم و بیواسطه در خصوص بلیط بلژیک، وقت سفارت بلژیک ، ویزای بلژیک ، تور بلژیک و تور اروپا میباشد.

مطالب مرتبط

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...
۰۵ آبان ۱۳۹۷

موزه های رایگان پاریس شهر پاریس نه تنها مقصدی مناسب برای گردشگری می باشد بلکه افراد می توانند با سفر به این کشور از موزه های رایگان پاریس نیز دیدن ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...
۲۸ خرداد ۱۳۹۷

اقامت دائم روسیه در این مقاله روش های مختلف برای اقامت دائم روسیه و مهاجرت به این کشور بررسی می شود. قبل از توضیح این روش ها نکته ای را ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...
۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷

 هتل حیات پالاس پوکت هتل حیات پالاس پوکت در کشور تایلند هتلی ۴ ستاره می باشد که در ساحل پاتونگ در شهر پوکت واقع شده است . هتل حیات پالاس ...

نظر دهید

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!