به این مطلب امتیاز دهید
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...

دعوتنامه تجاری و نمایشگاهی اسپانیا


دعوتنامه تجاری و نمایشگاهی اسپانیا

یکی دیگر از دعوت نامه های کشور اسپانیا دعوت نامه تجاری اسپانیا می باشد که این دعوت نامه معمولا از طرف یک شرکت معتبر از کشور اسپانیا برای شما ارسال می شود و شما بعد از دریافت این دعوت نامه می توانید با در دست داشتن آن به سفارت اسپانیا در ایران مراجعه کنید و بعد از تحویل دادن مدارک مورد نیاز که در ادامه معرفی می شود اقدام به دریافت ویزای اسپانیا کنید. نوع دیگر از دعوت نامه کشور اسپانیا دعوت نامه نمایشگاهی کشور اسپانیا می باشد که این دعوت نامه معمولا از سمت نمایشگاه هایی که در حال برگزاری می باشند و یا به زودی برگزار می شوند برای شما ارسال می شود و شما باید در زمینه موضوع نمایشگاه تخصص لازم را داشته باشید تا بتوانید در این نمایشگاه شرکت کنید.

دعوتنامه تجاری و نمایشگاهی اسپانیا

دعوتنامه تجاری و نمایشگاهی اسپانیا

مراحل دریافت ویزای اسپانیا

برای دریافت ویزای اسپانیا باید چند مرحله را پشت سر بگذارید. در مرحله اول شما باید وقت سفارت اسپانیا را از طریق آژانس ها  دریافت کنید که نحوه دریافت وقت سفارت اسپانیا در ادامه این مطلب توضیح داده شده است، در مرحله بعدی باید مدارکی را که در سایت سفارت اسپانیا آمده است و ما نیز در ادامه توضیح خواهیم داد آماده کنید و در وقت سفارت اسپانیا که توسط آزانسی که اقدام کرده اید به شما اعلام می شود به سفارت اسپانیا مراجعه نمایید و بعد از آن نیز فرم درخواست دریافت ویزای اسپانیا را به صورت کامل که توسط متخصصین آژانس پر شده و آن را تحویل سفارت اسپانیا دهید. معمولا بین ۲ الی ۵ هفته طول می کشد تا ویزای اسپانیا برای شما صادر شود و بعد از صادر شدن ویزای اسپانیا با شما تماس گرفته می شود تا به حضور در سفارت اسپانیا ویزای اسپانیا را دریافت کنید.

مراحل دریافت ویزای اسپانیا

مراحل دریافت ویزای اسپانیا

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای اسپانیا

از مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای اسپانیا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

۱- اصل شناسنامه و کارت ملی به همراه یک کپی از آنها که به مهر و امضای وزارت خارجه و دادگستری در آمده باشند.

۲- شش قطعه عکس ۶ در ۴ که دارای پس زمینه سفید باشند و تصویر صورت شما به وضوح دیده شود.

۳- تمامی پاسپورت های قبلی به همراه پاسپورت فعلی که دارای حداقل ۳ ماه اعتبار باشد.

۴- مدرک بانکی معتبر مبنی بر تمکن مالی شما که این مدرک نیز باید به مهر و امضای دادگستری و وزارت خارجه درآمده باشد.

۵- سایر مدارک مورد نیاز را نیز که ممکن است اضافه شوند می توانید با مراجعه به وب سایت سفارت اسپانیا که در ادامه آمده است مشاهده کنید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای اسپانیا

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای اسپانیا

مطالب مرتبط

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...
۱۱ شهریور ۱۳۹۷

هتل های فنلاند فنلاند از هتل های متعددی برخوردار است که به گو نه های ۱ تا ۵ ستاره تقسیم می شوند. این هتل ها دارای امکانات متعددی هستند که ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...
۰۴ مهر ۱۳۹۷

روادید لتونی کشور لتونی با جاذبه‌های طبیعی و گردشگری و همچنین شرایط آسان برای سرمایه‌گذاری، تبدیل به یکی از مقاصد مهم مسافرین در اروپا شده است. برای مسافرت به این ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...
۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷

ویزای ایران جهت افراد آلمانی به طور کلی آلمانی ها برای سفر به ایران باید اقدام به اخذ ویزا کنند. اخذ ویزای ایران جهت افراد آلمانی یک سری اصول و ...

نظر دهید

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!