به این مطلب امتیاز دهید
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...

مدارک ویزای برزیل

مدارک ویزای برزیل

همانطور که میدانید برای ورود به هرکشور نیاز به تهیه ویزای آن داریم. ویزای برزیل اجازه نامۀ ورود شما به این کشور است. اگر مایلید تا به جنگل های آمازون سری بزنید یا یک مسابقۀ فوتبال حرفه ای را در برزیل تماشا کنید باید ویزای برزیل را تهیه کنید. در این مقاله ما به شما تمام نکاتی را که باید درباره مدارک ویزای برزیل و اخذ ویزای برزیل بدانید یادآوری خواهیم کرد.

چطور وقت سفارت برزیل بگیریم؟

بر طبق اطلاعاتی که سفارت برزیل ارائه داده است، قانون جدید دریافت ویزای برزیل برای علاقه مندان به سفر به این کشور ،مدت ویزای برزیل را حداکثر ۹۰ روز اعلام کرده است. این ویزا برای مواردی مانند ترانزیت، تجارت، نمایشگاههای تجاری و سفرهای گردشگری صادر میشود.

مدارک ویزای برزیل | لیست مدارک ویزای برزیل | اخذ ویزای برزیل 88851080-021

مدارک لازم برای درخواست ویزا از سفارت برزیل

 برای درخواست ویزا باید مدارک ویزای برزیل را  به انگلیسی ترجمه کنید و آن را به تایید دادگستری و امور خارجه برسانید.

  1. اصل پاسپورت همراه با امضا و چنانچه پاسپورت قبلی داشته اید آن را نیز همراه داشته باشید. اعتبار گذرنامه (پاسپورت) شما باید طوری باشد که از زمان ورود به برزیل حداقل شش ماه اعتبار داشته و دست کم دو صفحه روبروی آن سفید باشد. همچنین برای هر فرد باید گذرنامه جداگانه استفاده شود.
  2. شش قطعه عکس ۳*۴ رنگی با شرایطی که در بالا به آن اشاره کردیم. بدون عینک، بدون لبخند و از روبرو. عکس باید حداکثر متعلق به شش ماه گذشته باشد و با پاسپورت قبلی شما یکسان نباشد.
  3. اصل شناسنامه به همراه ترجمه آن و کپی از تمام صفحات
  4. یک گواهی تمکن حساب بانکی که توسط بانک مربوطه مهر و امضا شده و باید فقط و فقط به زبان انگلیسی باشد. زمان صادرشدن این گواهی باید حداکثر یک هفته قبل از تحویل مدارک به سفارت بوده و در صفحه A4 پرینت گرفته شده باشد.
  5. برای هر فرد حداقل موجودی پنجاه میلیون تومان در حساب بانکی لازم است. این امر به دلیل اطمینان سفارت از تامین و تمکن مالی شما در تامین هزینه های سفرتان به این کشور است.
  6. ترجمه و اصل مدرک کاری (برای پزشکان پروانۀ مطب، پروانه پزشکی، کارت نظام پزشکی یا حکم کارگزینی از بیمارستان) برای وکلا، پروانه وکالت. کارمندان دولتی (آخرین فیش حقوقی یا نامه از سازمان به همراه میزان حقوق و تاییدیه مرخصی و سابقه بیمه) برای بازنشستگان نیز حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی.

ویزای برزیل | اخذ ویزای برزیل | شرایط دریافت ویزای برزیل 88851080-021

پر کردن فرم درخواست ویزای برزیل و ارسال آن

برای دریافت ویزای برزیل باید پرسشنامه ای را پر کنید و آنرا همراه یک اسکن از تمامی مدارک ویزای برزیل درخواست شده روی سایت آپلود نمایید. بهترین کار این است که قبلاً از کلیۀ مدارک و عکس و امضای خود اسکن بگیرید. به یاد داشته باشید که این فرم تنها اولین مرحله از درخواست ویزای برزیل است. بعد از تکمیل مدارک و ثبت درخواست باید رسید دریافتی را پرینت بگیرید و آن پرینت را امضا کنید و با اصل مدارک خود به سفارت برزیل در آدرسی که در ادامه این مقاله بیان خواهد شد ببرید. برای ثبت کردن پاسپورت افراد دیگر در این سامانه گزینه «Start New Application» را انتخاب کنید.

مدارک ویزای برزیل | لیست مدارک ویزای برزیل | اخذ ویزای برزیل 88851080-021

پر کردن فرم درخواست ویزای برزیل

پرکردن فرم درخواست ویزای برزیل دو مرحله دارد.

مرحله اول تکمیل فرم ثبت نام است. این فرم به صورت آنلاین می باشد. زمانی که فرم را پر میکنید از اینکه مدارک متعلق به خود شما هستند اطمینان حاصل کنید. دقت داشته باشید که بخشهایی از فرم ثبت نام باید به صورت اجباری پر شوند. بعد از اینکه از پر کردن درست و کامل فرم خود اطمینان حاصل نمودید، دکمۀ «Complete Application» را کلیک کنید تا یک رسید برای دریافت مدارک خود دریافت کنید. رسید تحویلی را پرینت بگیرید و آن را امضا کنید.

 در مرحله دوم شما باید اصل مدارکی را که اسکن شده آن را در سایت قرار داده اید همراه عکس خود به رسید متصل کرده و رسید را همراه مدارک ویزای برزیل به آژانس سفری دیگر ببرید تا آنها سفارت ببرند.

مدارک ویزای برزیل | لیست مدارک ویزای برزیل | اخذ ویزای برزیل 88851080-021

استانداردهای ICAO برای عکس پاسپورت

در مورد عکس باید استانداردهای خاصی رعایت شود که به آن ICAO گفته میشود و در ادامه این استانداردها را برای شما بیان خواهیم کرد.

  1. عکس باید از جلو گرفته شده باشد و پشت زمینه عکس سفید باشد.
  2. در عکس باید صورت و شانه های فرد به سمت دوربین باشد و به دوربین نگاه کنید.
  3. در عکسی که برای سفارت گرفته میشود نباید سایه، بخش درخشان یا انعکاس وجود داشته باشد.
  4. تصویر باید از صورت شما در حالت عادی بدون اخم و خنده و با چشمان باز گرفته شده باشد.
  5. در صورتی که از عینک یا لنز استفاده میکنید که ممکن است چیزی را منعکس کند بهتر است آنها را در اورید.
  6. پوشیدن کلاه یا هرپوششی به سر قابل قبول نیست البته خانمها که به دلایل مذهبی روسری به سر میکنند باید طوری عکس بیندازند که صورتشان پوشیده نباشد.
  7. در عکس پاسپورت کودکان نباید اسباب بازی کودک یا فردی که او را برای عکس گرفتن نگه داشته دیده شود.

موارد مربوط به حضور در سفارت

زمانی که برای دریافت ویزای برزیل به سفارت این کشور مراجعه میکنید باید رسید دریافتی در ثبت نام اولیه را همراه اصل مدارک با خود داشته باشید. در سفارت مدارک ویزای برزیل شما چک شده و نماینده کنسولگری با دریافت هزینۀ ویزای برزیل، یک رسید تایید به شما میدهد.

مدارک ویزای برزیل | لیست مدارک ویزای برزیل | اخذ ویزای برزیل 88851080-021

چند مسئله مهم:

در زمان درخواست ویزای برزیل شما باید مواردی را بیاد داشته باشید:

  1. مدارکی را با خود ببرید که در ثبت نام اینترنتی اولیه از اسکن آن استفاده شده، به عنوان مثال نمیتوانید عکس دیگری با خود ببرید.
  2. مدارک شما باید به یکی از زبانهای اسپانیایی، پرتغالی یا انگلیسی به صورت رسمی ترجمه شده باشند.
  3. از پرسشنامه تکمیل شده باید پرینت گرفته شود و تمام صفحات آن توسط متقاضی امضا گردد.

اما سوال بعدی اینجاست… سفارت برزیل در ایران در کجا قرار دارد و چطور میتوان با آن تماس گرفت؟

روزهای کاری: یکشنبه تا چهارشنبه ساعت ۹ الی ۱۴

اگر از متقاضیان امور کنسولی می باشید، باید از سمت خیابان بهار به سفارت وارد شویدمورد قابل توجه برای اخذ ویزای برزیل این است که نیازی به حضور شخص متقاضی نیست و شما می توانید توسط یک وکیل و یا نماینده کارهایتان را انجام دهید. البته امضاها باید توسط شخص شما انجام گیرد.

اطلاعات کلی از سفارت برزیل

آدرس سفارت: تهران- خیابان ولیعصر (عج)، خیابان سرلشگر فلاحی (زعفرانیه)، خیابان بهار، نبش خیابان یکتا، پلاک ۲

زمان کار سفارت نیز روزهای یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه از ساعت نه صبح تا دو بعد از ظهر می باشد.

برای دریافت ویزای برزیل با ما در تماس باشید.                   ۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱

مطالب مرتبط

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...
۰۸ اسفند ۱۳۹۶

تور نمایشگاه در و پنجره و شیشه و ماشین آلات تولیدی Fensterbau Frontale تور نمایشگاه در و پنجره و شیشه و ماشین آلات تولیدی Fensterbau Frontale با شرکت در تور ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...
۰۲ مرداد ۱۳۹۷

اقامت مالت با دریافت اقامت مالت می توان از شرایط ویژه این کشور از جمله مالیات های کم، آب و هوای مناسب، روند کاری خوب استفاده کرد.مالت کشوری در جنوب ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...
۱۳ شهریور ۱۳۹۷

بلیط هامبورگ بی شک یکی از بهترین و پرفروش ترین بلیط هایی که در ایران وجود دارد بلیط هامبورگ است، سالانه مسافران بسیار زیادی از طریق خرید بلیط هامبورگ از ...

نظر دهید

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!