به این مطلب امتیاز دهید
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...

مدارک ویزای فرانسه

مدارک ویزای فرانسه

با دریافت ویزای فرانسه فقط می‌توانید به دیدار خانواده خود و همچنین به سفرهای تفریحی بپردازید. این نوع ویزای فرانسه برای تحصیل و کار در فرانسه مناسب نیست. اعتبار ویزای فرانسه بستگی به نوع ویزای شما و تصمیم سفارت فرانسه دارد. پس از تأیید و صدور ویزای فرانسه، سفارت خانه برچسب مخصوص ویزا را در گذرنامه شما می‌چسباند. این هولوگرام نشان دهنده تمام اطلاعات اصلی شما و همچنین دارای تاریخ اعتبار ویزای فرانسه و تعداد سفرهایی ست که می‌توانید با این ویزا انجام بدهید.

مدارک ویزای فرانسه | لیست مدارک ویزای فرانسه | اخذ ویزای فرانسه 88851080-021

چه مراحلی را برای دریافت ویزای فرانسه باید طی کرد؟

اولین مرحله برای درخواست ویزای فرانسه پر کردن فرم تقاضای ویزا می‌باشد. فرم ویزای فرانسه را می‌توانید از طریق آژانس سفری دیگر دریافت نمایید و فرم تکمیل شده را می‌توانید به آژانس سفری دیگر ارسال کنید تا سفارت خانه فرانسه در تهران برای شما ایمیل نوبت دهی را بفرستد. متاسفانه امروزه فقط به صورت ایمیل می‌توان درخواست نوبت دهی برای مصاحبه از سفارت خانه فرانسه گرفت. شما باید با در دست داشتن تمام مدارک ویزای فرانسه در وقت تعیین شده به سفارت خانه فرانسه مراجعه نمایید. تصمیم نهایی سفارت خانه فرانسه به کامل بودن مدارک‌ شما و نحوه پاسخگویی تان در مصاحبه حضوری بستگی دارد.

مدارک ویزای فرانسه | لیست مدارک ویزای فرانسه | اخذ ویزای فرانسه 88851080-021

آدرس سفارت فرانسه در تهران

فرانسه – خیابان نوفل‌ لوشاتو- شماره ۶۶-۶۴

ساعت کاری سفارت خانه فرانسه: یکشنبه تا پنج‌شنبه ۱۶-۹

مدارک مورد نیاز برای ویزای فرانسه

  1. داشتن اصل شناسنامه ایرانی
  2. داشتن پاسپورتی که حداقل شش ماه تا پایان اعتبارش باقی مانده باشد.
  3. کپی تمام صفحات پاسپورت
  4. داشتن دو قطعه عکس رنگی که زمینه آن سفید باشد و به صورت تمام رخ و در ابعاد ۴×۳ گرفته شده باشد. عکس باید کاملاً با ظاهر فعلی شما هماهنگی داشته باشد. چون برچسب ویزای فرانسه روی همین عکس چسبانده می‌شود.
  5. تحویل مدارکی که نشان دهنده وضعیت شغلی شما باشد.

مدیران شرکتها

  • داشتن اصل ترجمه روزنامه رسمی و اساسنامه شرکت خود
  • داشتن اصل ترجمه تسویه حساب مالیات
  • داشتن ترجمه لیست بیمه کارمندان شرکت خود
  • داشتن اصل و ترجمه کارت بازرگانی

کارمندان

  • برای کارمندان بخش دولتی داشتن ترجمه آخرین حکم کارگزینی واجب است.
  • برای کارمندان بخش خصوصی گواهی اشتغال به کار به صورت مکتوب و رسمی آن هم به صورت ترجمه شده صد در صد واجب است.
  • ترجمه برگه مرخصی برای مدت زمانی که در سفر می‌باشد.
  • داشتن ترجمه اصل فیش حقوقی سه ماه اخیر خود
  • داشتن ترجمه سابقه بیمه خود
  • به همراه داشتن کارت پرسنلی
  • کارمندان رسمی که حکم کارگزینی دارند احتیاج به سابقه بیمه ندارند.
  • برای مشاغل آزاد هم داشتن ترجمه جواز کسب و کارت بازرگانی خود مورد نیاز است.

محصلین

داشتن اصل و ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل خطاب به سفارت خانه فرانسه

گواهی تقبل هزینه سفر شما توسط والدین

ترجمه رسمی اجازه خروج والدین بخصوص پدر

مدارک ویزای فرانسه | لیست مدارک ویزای فرانسه | اخذ ویزای فرانسه 88851080-021

پزشکان

  • ارائه ترجمه اصل پروانه موقت
  • ارائه و ترجمه اصل پروانه دائم
  • ارائه و ترجمه کارت نظام پزشکی
  • ارائه و ترجمه فیش حقوقی سه ماه اخیر خود
  • ارائه و ترجمه برگه مرخصی از بیمارستان برای تاریخ سفر خود
  1. ارائه و داشتن مشروع عملیات حساب بانکی شما در آخرین ماه، پرینت حساب بانکی باید بر روی سربرگ انگلیسی بانک و مهر شده باشد.
  2. ترجمه سند مالکیت خود و داشتن دو سری کپی از اصل آن
  3. رزور بلیط رفت برگشت شما به فرانسه
  4. رزور هتل و یا مشخص کردن محل سکونت شما در فرانسه
  5. داشتن بیمه مسافرتی

بیمه مسافرتی یا باید به صورت انفرادی و یا به صورت جمعی صادر شود. این بیمه تمامی هزینه‌های احتمالی شما رو تا موقع برگشتن به میهن تقبل می‌کند. این بیمه مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های درمان و همچنین هزینه های اضطراری را پوشش می‌دهد و در تمامی کشورهای عضو شینگن معتبر می‌باشد. حداقل مبلغ پوشش برای هر فرد سی هزار یورو می‌باشد. البته شخص دعوت کننده می‌تواند بیمه مسافرتی شما را برعهده بگیرد و مراحل اداری آن را در یکی از شرکت‌های معتبر فرانسه انجام بدهد.

 بازنشستگان

  • اصل شناسنامه
  • به همراه داشتن اسناد دریافت مستمری
  • پرینت بانکی سه ماه آخر حقوق خود
  • در صورت لزوم ارائه اسناد تمکن مالی و حساب‌های مالی نیز در الویت است چرا که با آن می‌توانید هزینه‌های سفر خود را بدهید.

مدارک ویزای فرانسه | لیست مدارک ویزای فرانسه | اخذ ویزای فرانسه 88851080-021

نکات مهم در مورد مدارک ویزای فرانسه شما

  • اگر به صورت خانوادگی می‌خواهید سفر نمایید حتماً باید به صورت جداگانه برای هر فرد فرم ویزای فرانسه را پر نمایید. تمامی افراد بالای ۱۲ سال باید انگشت نگاری بشوند.
  • از تمامی مدارک مورد نیاز ویزای خود باید فتوکپی داشته باشید. در انتها اصل مدارک به شما بازگشت داده می‌شود و کپی آن نزد سفارت خانه فرانسه باقی خواهد ماند.
  • افرادی که همسر یا فرزند آن‌ها ملیت فرانسوی دارد، باید دو فرم جداگانه از هم پر نمایند که می‌توانند هر دو فرم را از خود سفارت و یا از روی سایت دریافت نمایند.
  • بررسی اولیه مدارک ویزای فرانسه شما برای صدور ویزای فرانسه تقریباً دو هفته طول می‌کشد. در این مدت پاسپورت و تمامی مدارک نزد سفارت خانه فرانسه می‌ماند و در قبالش به شما یک رسید می‌دهند که در آن تاریخ مراجعه بعدی شما هم درج شده است. حتماً در هنگام مراجعه بعدی باید این رسید همراه شما باشد. قیمت ویزای فرانسه ۶۰ یورو می‌باشد که به صورت نقد باید تحویل سفارت فرانسه بدهید. این مبلغ صرفاً برای بررسی درخواست ویزای فرانسه شما است و قابل بازگشت نیست.

مدارک ویزای فرانسه | لیست مدارک ویزای فرانسه | اخذ ویزای فرانسه 88851080-021

جهت اخذ ویزای فرانسه با ما در تماس باشید.              ۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱

مطالب مرتبط

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...
۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۷

تور نمایشگاهی اسلوونی در کشورهای مختلف سالانه صدها نمایشگاه برگزار می شود یکی از این کشورها اسلوونی می باشد. شرکت در تور نمایشگاهی اسلوونی یکی از راه های شرکت در ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...
۱۹ اسفند ۱۳۹۶

وقت سفارت مجارستان وقت سفارت مجارستان از مراحل دریافت ویزای این کشور شناخته می‌شود. در وقت تعیین شده توسط سفارت مصاحبه با فرد متقاضی انجام میشود. اروپای مرکزی از کشوری ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...
۰۱ مرداد ۱۳۹۷

تور لیسبون در این مقاله قصد داریم تا شما را با تور لیسبون آشنا کنیم و توضیحاتی را در جاذبه های گردشگری لیسبون، بهترین زمان سفر به این شهر، هتل ...

نظر دهید

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!