به این مطلب امتیاز دهید
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...

ویزای تجاری ایتالیا

ویزای تجاری ایتالیا

برای انجام فعالیت های تجاری در کشور ایتالیا نیاز به طی شدن مراحل اخذ ویزای تجاری ایتالیا دارید، این ویزا برای همه اهدافی که مطابق با تجارت و کسب وکار باشند مورد استفاده قرار میگیرد. در ادامه همراه ما باشید تا با جزییات اخذ این ویزا و مدارک لازم برای ارائه به سفارت ایتالیا آشنا شوید. خوب است بدانید که تنها یکی از اهداف مرتبط با ویزای تجاری ایتالیا شرکت در جلسات کاری یا کنفرانس های تجاری میباشد.

ویزای تجاری ایتالیا | اخذ ویزای تجاری ایتالیا | شرایط دریافت ویزای تجاری ایتالیا 88851080

دعوتنامه و ارتباط آن با ویزای تجاری ایتالیا

در ابتدا راجع به دعوتنامه ها صحبت خواهیم کرد، چون یک دعوتنامه رسمی میتواند روند اخذ ویزای تجاری ایتالیا را سرعت ببخشد. اخذ ویزای ایتالیا برای انجام هر سفری به این کشور الزامی ست و ما در اینجا راجع به سفرهای تجاری و کاری صحبت خواهیم کرد. همیشه این مورد را در نظر داشته باشید که دعوتنامه به معنای اخذ صد در صد انواع ویزاهای ایتالیا از جمله ویزای تجاری این کشور نیست و این نامه فقط قرار است روند طی شدن مراحل مربوط به صدور ویزا را بهبود ببخشد. گاهی ممکن است با مراجعه به سفارت با موضوع درخواست ارائه دعوتنامه روبرو شوید در این صورت میتوانید از فرد ساکن در کشور ایتالیا درخواست کنید که یک دعوتنامه مطابق با قوانین مربوطه برای شما ارسال نماید. یکی از انواع این دعوتنامه ها دعوتنامه تجاری میباشد که در ادامه بیشتر راجع به آن صحبت خواهیم کرد.

ویزای تجاری ایتالیا | اخذ ویزای تجاری ایتالیا | شرایط دریافت ویزای تجاری ایتالیا 88851080

نکات لازم برای ارسال دعوتنامه و طی شدن آسان مراحل اخذ ویزای تجاری ایتالیا

اگر هدف شما اخذ ویزای تجاری ایتالیا میباشد باید از طرف شرکت مربوطه یا کارفرما و افراد مرتبط با فعالیت تجاری تان دعوتنامه دریافت کنید. این دعوتنامه باید نکات مهمی را در خود گنجانده باشد که برخی از آنها به شرح زیر است:

ویزای تجاری ایتالیا | اخذ ویزای تجاری ایتالیا | شرایط دریافت ویزای تجاری ایتالیا 88851080

  1. در مراحل اخذ ویزای تجاری ایتالیا دعوتنامه ارسال شده به دقت مورد بررسی قرار خواهد گرفت بنابراین باید هنگام پر کردن فرم مربوط به دعوتنامه، فرد ارسال کننده اصل صداقت را با متون درآمیخته باشد. اگر قرار است از طرف یک شرکت یا شخص رسمی برای شما دعوتنامه تجاری ایتالیا ارسال شود قطعا آنها مطلع هستند که مسئولیت همه مندرجات دعوتنامه ارسالی با آنها خواهد بود.
  2. فرد ارسال کننده دعوتنامه باید همه مشخصات خود را به طور کاملا صحیح در دعوتنامه درج نماید، وجود هر گونه خطا موجب بروز اختلال در روند صدور ویزای تجاری ایتالیا خواهد شد.
  3. ارائه فیش حقوقی سه ماه اخیر فردی که دعوتنامه را ارسال کرده است، در صورتی که مسئولیت هزینه های فرد متقاضی را بر عهده گرفته باشد، الزامی ست.
  4. در مرحله آخر نیز دقت داشته باشید که اطلاعات فرد متقاضی از جمله نام و نام خانوادگی، شغل، محل اسکان و هدف سفر باید بطور دقیق در دعوتنامه ذکر شده باشد چون در مراحل صدور ویزای تجاری ایتالیا این موارد از نکات مهمی هستند که در مرکز توجه قرار میگیرند.

ویزای تجاری ایتالیا | اخذ ویزای تجاری ایتالیا | شرایط دریافت ویزای تجاری ایتالیا 88851080

دعوتنامه و ویزای تجاری ایتالیا

برای دعوت از شخصی خاص به ایتالیا که هدفی مرتبط با امور کاری و تجاری مد نظر باشد نیاز به ارسال این دعوتنامه است. بطور معمول در حالت رسمی این نامه میان شرکت مبدا و مقصد رد و بدل خواهد شد. اهداف تجاری حالت های گوناگونی دارند بعنوان مثال گاهی ویزای تجاری ایتالیا برای بازدید از یک وسیله یا دستگاه و خرید آن صادر میشود و گاهی نیز برای انجام یک ملاقات کاری در جهت گسترش فعالیت های اقتصادی. وجود مهر و امضا در پایان دعوتنامه الزامی است البته خوب است بدانید که ارسال دعوتنامه از طریق ایمیل نیز امکانپذیر است و میتوانید اکثر مراحل اخذ ویزای تجاری ایتالیا را بصورت اینترنتی و آنلاین طی نمایید.

ویزای تجاری ایتالیا | اخذ ویزای تجاری ایتالیا | شرایط دریافت ویزای تجاری ایتالیا 88851080

ویزای تجاری ایتالیا

اگر شخصی از طرف شرکت یا کارفرمایی که ساکن کشور ایتالیا است دعوت به کار شود ملزم به دریافت ویزای تجاری ایتالیا میباشد. همانطور که گفته شد اهداف تجاری صورت های مختلفی دارند که با توجه به هدف اصلی میتوان درخواست ارسال دعوتنامه را ارائه داد. کسانی که با هدف انجام یک ملاقات کاری یا عقد یک قرار داد تجاری به کشوری سفر میکنند ملزم به طی کردن مراحل لازم برای دریافت ویزای مربوطه هستند که در اینجا ویزای تجاری ایتالیا مورد بحث است. در این کشور شرکت های مختلفی با زمینه های کاری متعددی مشغول به فعالیت هستند از جمله حوزه های پرطرفدار فعال در ایتالیا میتوان به مد و پوشاک، معماری و طراحی دکوراسیون و عرصه طلا و جواهرات و طراحی آنها اشاره کرد.

ویزای تجاری ایتالیا | اخذ ویزای تجاری ایتالیا | شرایط دریافت ویزای تجاری ایتالیا 88851080

با توجه به موارد بالا با دیدن قدرت اقتصادی ایتالیا میتوان آن را کشوری جذاب برای تاجران و بازرگانان قلمداد کرد. ناگفته نماند که تعدادی از نمایشگاه های تجاری صنایع ذکر شده در بالا در کشور ایتالیا برگزار میگردند. اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که میخواهید کسب وکار و فعالیت تجاری تان را گسترش دهید، این مقاله میتواند برای تان سودمند باشد. در ادامه بیشتر راجع به مراحل اخذ ویزای تجاری ایتالیا و مدارک لازم برای ارائه به سفارت صحبت خواهیم کرد.

ویزای تجاری ایتالیا | اخذ ویزای تجاری ایتالیا | شرایط دریافت ویزای تجاری ایتالیا 88851080

ویزای تجاری ایتالیا و هزینه لازم برای طی شدن مراحل مربوطه

در مبحث مربوط به ویزای تجاری ایتالیا ابتدا راجع به هزینه لازم برای پرداخت به سفارت این کشور صحبت خواهیم کرد. هزینه لازم برای صدور هر ویزا حدود ۶۰ یورو میباشد، البته فرد متقاضی باید این میزان مبلغ را بصورت نقدی و با ارز یورو به مسئولین سفارت پرداخت نماید. در این میان افراد نزدیک خانواده کسانی که اقامت کشور ایتالیا را دریافت کرده اند ملزم به پرداخت هزینه تعیین شده نیستند، این افراد شامل پدر، مادر، پدربزرگ، مادربزرگ، نوه ها، همسر و فرزندان میباشند.

ویزای تجاری ایتالیا | اخذ ویزای تجاری ایتالیا | شرایط دریافت ویزای تجاری ایتالیا 88851080

مدارک لازم برای اخذ ویزای تجاری ایتالیا

  1. برای اخذ ویزای تجاری ایتالیا ارائه فرم روادید شینگن الزامی میباشد.
  2. عکس ۳*۴، دو عدد و البته بدون روتوش باید ارائه شود.
  3. ارائه گذرنامه الزامی ست البته ناگفته نماند که دو برگ از آن باید سفید و بدون مهر باشد و اعتبار سه ماهه گذرنامه از تاریخ تعیین شده برای خروج از کشور الزامی ست.
  4. در ارتباط با دعوتنامه خوب است بدانید که باید روی برگه ای دارای سربرگ ایتالیایی درج شده باشد، ارائه گواهی ثبت در اتاق بازرگانی یا تاییدیه اتاق بازگانی مبنی بر صحت شرکت ثبت شده نیز الزامی خواهد بود. (توجه به این نکته در حوزه مسئولیت های شخص ارسال کننده دعوتنامه است).
  5. ضمیمه شدن معرفی نامه روی برگه ای که سربرگ شرکت دعوت کننده یا شرکت ایرانی که در آن فعال هستید چاپ شده باشد نیاز است. در ادامه خواهیم گفت که معرفی نامه باید شامل چه اطلاعاتی باشد.
  6. مدارک مربوط به شرکت ایرانی نیز باید ترجمه شده باشد، این ترجمه میتواند یا به زبان ایتالیایی انجام شود و یا انگلیسی. این مدارک باید نشان دهنده حقیقی بودن و فعالیت مستمر شرکت ثبت شده باشند. البته در اینجا نیازی به تایید دادگشتری یا وزارت امور خارجه نمیباشد و وقت زیادی از شما تلف نخواهد شد. در ادامه راجع به این مدارک توضیحات بیشتری ارائه خواهیم داد.

ویزای تجاری ایتالیا | اخذ ویزای تجاری ایتالیا | شرایط دریافت ویزای تجاری ایتالیا 88851080

راجع به اشخاص کارمند و مدارکی که باید ارائه کنند نیز صحبت خواهد شد.

مدارک اصالت شرکت ایرانی و فعال بودن آن

با توجه به نوع شرکت به طور کلی موارد زیر برای اثبات صحت فعالیت شرکت باید ارائه گردد، ناگفته نماند که این مدارک روند اخذ ویزای تجاری ایتالیا را سرعت میبخشد:

  1. آخرین روزنامه رسمی چاپ شده که البته تاریخ آن نباید بیشتر از ۳ سال از روی آن گذشته باشد. این روزنامه باید دارای اطلاعات ثبت شرکت مربوطه و همچنین اطلاعات فرد متقاضی از جمله نام نام خانوادگی او باشد.
  2. اداره مرتبط با این امور که در شهرتان واقع شده است باید مجوز کسب به شما ارائه داده باشد، ارائه این مجوز کسب الزامی ست.
  3. ارائه کارت بازرگانی نیز مورد قبول واقع خواهد شد.

متقاضی کارمند و مدارک لازم

اگر شخص کارمند بود و امکان ارائه هیچ یک از موارد ذکر شده در پاراگراف قبل برای او وجود نداشت، باید مدارکی که در ادامه شرح داده میشود را به سفارت تحویل دهد:

  1. نامه ای که شرکت ،وجود ارتباط بین او و شرکت را تایید کرده باشد، مشخص نمودن سمت شغلی نیز الزامی ست.
  2. کارت پرسنلی صادر شده از طرف شرکت

ارائه معرفی نامه از طرف شرکت فرد متقاضی

در معرفی نامه ارائه شده باید اطلاعات زیر درج شده باشد، ارائه این مدرک نیز روند اخذ ویزای تجاری ایتالیا را تسهیل میکند:

  1. اطلاعات مندرج در شناسنامه فرد
  2. سمت فرد دعوت شده
  3. توضیح مختصری در رابطه با ارتباطات شرکت ایرانی و ایتالیایی و روند قراردادها و فعالیت ها
  4. بحث تقبل هزینه های لازم برای سفر و اقامت نیز باید توسط شرکت مطرح شود.
  5. تاریخ سفر و مدت زمانی که باید در آنجا ماند.
  6. مدارکی که بسته شدن قراردهای رسمی بین دو شرکت را اثبات کند.
  7. شناسنامه و کپی های آن

ویزای تجاری ایتالیا | اخذ ویزای تجاری ایتالیا | شرایط دریافت ویزای تجاری ایتالیا 88851080

توضیحات مختصر درباهر ویزای تجاری ایتالیا

پس برای انجام یک سفر تجاری به ایتالیا و یا دریافت اقامت کاری ایتالیا توجه به همه موارد ذکر شده الزامی ست. ویزای کاری ایتالیا نیز همان ویزای تجاری صادر شده برای این کشور میباشد.

آژانس سفری دیگر مجری مستقیم در خصوص بلیط ایتالیا ، وقت سفارت ایتالیا، ویزای ایتالیا، تور ایتالیا و تور اروپا ۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱.

مطالب مرتبط

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...
۲۸ آبان ۱۳۹۷

فرهنگ مردم آتن شهر زیبا و تاریخی آتن پایتخت کشور یونان می باشد. این شهر دارای قدمتی تاریخی و دیرینه می باشد و مردم این کشور دارای فرهنگ بسیار غنی ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...
۱۷ تیر ۱۳۹۷

تور فرانکفورت با رزرو تور فرانکفورت به یکی از شهرهای آلمان که مملو از جاذبه های متنوع است خواهید رفت. در این شهر، فعالیت های فرهنگی و گردشگری رونق بسیاری ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...
۲۱ شهریور ۱۳۹۷

بلیط ایتالیا کشور ایتالیا یکی از کشورهای اروپایی محسوب می‌شود که می‌توان با تهیه بلیط ایتالیا به راحتی از هر نقطه‌ای به آن سفر کرد. البته قبل از تهیه بلیط ...

نظر دهید

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!