به این مطلب امتیاز دهید
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...

ویزای توریستی چک


ویزای توریستی چک

ویزای توریستی چک بیشترین درخواست را در بین متقاضیان دریافت ویزای چک دارد. کشور چک علاوه بر ویزای توریستی، ویزاهای دیگری مانند ویزای تجاری، ویزای دانشجویی، ویزای مهاجرتی، ویزای درمان، ویزای عبوری یا ترانزیت و ویزای کار و تعطیلات را نیز دارد که دریافت هر کدام از این ویزاها با هدف از سفر به آن کشور مشخص می باشد. دریافت ویزای توریستی چک دارای شرایطی است که در این مقاله توضیح داده می شود.

ویزای توریستی چک

کشور چک عضو اتحادیه اروپا است و برای ورود به این کشور نیاز به دریافت ویزای شینگن می باشد. ویزای شینگن دارای ۴ نوع است. ویزای شینگن نوع A، این ویزا مخصوص ترانزیت است. از این ویزا به منظور عبور هوایی و تعویض فرودگاه در کشورهای شینگن استفاده می شود. ویزای شینگن نوع B، این ویزا برای عبور از کشورهای شینگن به صورت زمینی است و اجازه ورود مستقیم به کشور مورد نظر وجود ندارد. ویزای شینگن نوع C، این ویزا به عنوان ویزای توریستی استفاده می شود. ویزای توریستی چک نیز از نوع ویزای شینگن نوع C می باشد. ویزای شینگن نوع D، این ویزا، ویزای بلند مدت محسوب شده و مناسب کسانی است که به آن کشور رفت و آمد مکرر دارند مانند بازرگانان و تجار که صادرات و واردات انجام می دهند.

به منظور دریافت ویزای شینگن می بایست به کارگزاری سفارت چک مراجعه شود و شخص متقاضی شخصاً مدارک را تحویل دهد. کارگزاری سفارت چک شرکت VFS Global است که رسماً کار خود را از تاریخ ۵ نوامبر ۲۰۱۷ آغاز کرده است. تمامی مراحل اعم از ارائه مدارک، نوبت دهی و بررسی پرونده جهت ویزای توریستی چک در این شرکت انجام می شود. ابتدا باید از طریق ایمیل از این کارگزاری وقت گرفته و سپس مراجعه حضوری صورت پذیرد. کلیه مدارک می بایست توسط مترجم رسمی به صورت انگلیسی یا چکی ترجمه شود. دریافت ویزای توریستی چک، پس از بررسی مدارک مورد نیاز، با مراجعه حضوری به سفارت و با تعیین وقت قبلی امکان پذیر است. ویزای توریستی چک به منظور گردشگری و تفریح به فرد متقاضی تعلق می گیرد و همچنین تور چک و تور اروپا به منظور سفر به این کشور برای گردشگران در دسترس است.

ویزای توریستی چک

ویزای توریستی چک

مدت زمان ویزای توریستی چک

مدت زمان اقامت توریستی در کشور چک با داشتن ویزای شینگن از دو هفته تا سه ماه است. در سفر توریستی به کشور چک می بایست برنامه سفر و رزرواسیون هتل یا دعوت نامه رسمی برای طول مدت اقامت ارائه شود. دقت شود مدت زمان مورد نیاز برای بررسی مدارک جهت صدور ویزا دو هفته کاری است، اما برای اطمینان از دریافت ویزای چک و رزرو تور چک و تور اروپا  برای سفر به این کشور چند هفته زودتر اقدام شود. معمولاً تا ۶ هفته بعد از تحویل مدارک مشخص می شود که شخص متقاضی واجد شرایط دریافت ویزا می باشد یا خیر. برای ارائه مدارک می بایست به بخش کنسولی سفارت مراجعه شود. روزهای یکشنبه، دوشنبه و چهارشنبه برای مراجعه متقاضیانی که درخواست ویزای کوتاه مدت را دارند و از قبل وقت گرفته اند، می باشد. ویزای توریستی چک از نوع ویزای کوتاه مدت است.

مدت زمان ویزای توریستی چک

مدت زمان ویزای توریستی چک

مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای توریستی چک

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی چک عبارت اند از:

  • اصل مدرک پاسپورت با حداقل ۳ ماه اعتبار با دو صفحه خالی
  • کپی صفحه اول پاسپورت به همراه کپی ویزا های قبلی و مهر ها
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا از سوی فرد متقاضی
  • یک قطعه عکس رنگی ۶*۴ با پس زمینه سفید گرفته شود و در فرم تقاضا چسبانده شود.
  • پرداخت وجه صدور ویزا به یورو
  • بیمه پزشکی مسافرت که از لحاظ کشور های شینگن معتبر باشد.
مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای توریستی چک

مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای توریستی چک

الزامات مورد نیاز به منظور دریافت ویزای توریستی چک

در صورتی که برای دریافت ویزای توریستی چک اقدام می کنید، می بایست الزاماتی را رعایت کنید. این الزامات شامل:

  • رزرواسیون سفر اعم از رزرو بلیت هواپیما و رزرو هتل
  • گواهی تمکن مالی به منظور سفر به چک
  • در صورت داشتن دعوت نامه، ارائه اصل دعوت نامه از اداره مهاجرت چک که توسط پلیس چک امضا شده باشد.
  • اظهار نامه بانکی از بانک شخص متقاضی و پرینت ریز گردش سه ماه آخر حساب بانکی متقاضی
  • سایر گواهی های مالی مانند کارت اعتباری بین المللی و چک مسافرتی
  • شناسنامه ترجمه شده و ترجمه صفحه اول دفترچه بیمه تأمین اجتماعی یا خدمات درمانی با مهر دارالترجمه
  • گواهی انتصاب و پرینت آخرین حقوق دریافتی برای کسانی که دارای منصب اداری و دولتی هستند.
  • گواهی استخدام یا قرارداد استخدام به همراه فیش پرداختی حقوق سه ماه آخر برای کارمندان
  • گواهی نامه بازرگانی یا اظهارنامه رسمی از سازمان بازرگانی برای بازرگانان و تجار
  • گواهی ثبت شرکت یا گواهی رسمی انتصاب برای مدیران و معرفی نامه معتبر و امضا شده توسط نماینده آن شرکت برای تأیید وضعیت متقاضی در صورتی که خود را به عنوان سهامدار شرکت مورد نظر معرفی کرده باشد.
  • گواهی فعالیت هنری در انجمن های هنری برای هنرمندان
  • گواهی دریافت مستمری برای بازنشستگان
  • گواهی اشتغال به تحصیل یا کارت دانش آموزی یا دانشجویی برای دانش آموزان یا دانشجویان
  • گواهی وضعیت اقتصادی و اجتماعی مانند مدرک ازدواج، مدارک مالی برای تأییدیه مالی شخص متقاضی در صورتی که فاقد شغل باشد.
مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای توریستی چک

مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای توریستی چک

آدرس سفارت چک در تهران

آدرس سفارت چک در تهران جهت تعیین وقت سفارت چک، فرمانیه، خیابان بوستان، کوچه نسترن، پلاک ۳۶ است.

آژانس سفری دیگر مجری مستقیم و بی واسطه در خصوص، وقت سفارت چک، ویزای چک، تور چک و تور اروپا میباشد. ۸۸۸۵۱۰۸۰-۰۲۱

مطالب مرتبط

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...
۱۸ دی ۱۳۹۷

بهترین زمان سفر به کرت کرت یک منطقه بسیار زیبا در کشور یونان است، البته بستگی دارد که چه زمانی را برای سفر به کرت انتخاب می کنید. به همین ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...
۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷

ویزای ایران جهت افراد آمریکایی در این مقاله راجع به ویزای ایران برای اتباع آمریکایی و نحوه دریافت و مدارک لازم برای آن صحبت می کنیم. این ویزای ایران برای ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...
۱۳ تیر ۱۳۹۷

رزرو هتل اسلواکی هتل های اسلواکی در تمامی شهرهای این کشور از امکانات و خدمات در حد استانداردهای بین‌المللی برخوردارند. در سفر به اسلواکی و شهر براتیسلاوا شما عزیزان می ...

نظر دهید

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!