به این مطلب امتیاز دهید
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...

ویزای پرتغال

ویزای پرتغال

جاذبه‌ های گردشگری بسیار جذابی در کشور پرتغال وجود دارد. غذاها و نوشیدنی‌ های محلی لذیذ وخوشمزه و آب‌ و‌هوای مطبوع و عالی ، کشور پرتغال را به یکی از مقاصد عالی برای سفر و گردشگری تعیین کرده است. کشور پرتغال نسبت به سایر مقاصد گردشگری در اروپا و دیگر کشورهای اروپایی که در مرکز قرار دارند ، مسافران و گردشگران کمتری دارد. سفر به پرتغال نیازمند کسب ویزای پرتغال از سفارت پرتغال میباشد.

ویزای پرتغال

ویزای پرتغال

آب و هوای کشور پرتغال

کشور پرتغال دارای آب و هوای مدیترانه ای است  و شباهت بسیاری به شهرهای ساحلی اسپانیا دارد. متوسط دمای هوا ۱۵ درجه سانتی گراد و در فصل تابستان به ۴۰ درجه هم می رسد . به همین دلیل کشور پرتغال را می توان یکی از گرم ترین کشورهای قاره اروپا نامید . در فصل تابستان آب و هوا گرم و آفتابی است و در ماه های جولای و آگوست که فصل تعطیلات است در این کشور هوا بسیار گرم است. همچنین باید توجه داشت که در این ماه ها کشور پرتغال در شلوغ ترین وضعیت خود قرار دارد و اکثر هزینه اقامتگاه ‌های ساحلی چند برابر می شود.

ویزای پرتغال

ویزای پرتغال

بهترین زمان برای سفر به کشور پرتغال

در بیشتر مناطق کشور پرتغال در فصل تابستان آب ‌و‌هوای گرم و آفتابی حاکم است و این گرما در بین ماه‌ های جولای و سپتامبر شدت می یابد و به همین دلیل است که این کشور گرم ترین کشور اروپا است. در آگوست، که فصل تعطیلات در کشور پرتغال است، گران ترین وشلوغ ترین حالت اقامتگاه‌ های ساحلی است. جهت اقامت در این کشور زیبا باید ابتدا ویزای پرتغال را از سفارت دریافت نمایید.

برای گشت ‌و گذار در شهرها و تماشای بناهای تاریخی و پیاده‌ گردی در طبیعت، فصل تابستان بسیار گرم است. ماه مه یا اکتبر برای چنین فعالیت هایی مناسب است. در فصل زمستان و از ماه نوامبر تا مارس بیشترین بارندگی ها اتفاق می‌ افتد. زمستان فصل مناسبی برای بازدید از بخش های مرکزی است و ما این شهر را به شما پیشنهاد می کنیم. در بیشتر ایام سال ، در نواحی جنوبی و ساحلی هوا ملایم و مطبوع است. در نواحی مرزی کوهستانی و نواحی شمالی احتمال بارش برف در زمستان وجود دارد. و در آخر بهترین زمان برای سفر به پرتغال، فصل بهار است زمانی  که گل‌ های رنگارنگ و زیبا تپه‌ها را می‌پوشانند و عطر شکوفه ‌ها در نواحی روستایی و حومه‌ شهرها می ‌پیچد . اوایل پاییز یعنی ماه اکتبر هم زمان خوبی برای سفر به کشور پرتغال است. زمانی که  گرمای هوا غیرقابل تحمل نیست و گردشگران زیاد تابستانی هم وجود دارند.

در همسایگی اسپانیا کشور پرتغال وجود دارد که در ناحیه جنوب غربی قاره اروپا قرار دارد . سالانه گردشگران بسیاری به  دلیل آب و هوای مدیترانه ‌ای و جاذبه ‌ها و جشنواره‌ های متنوع عموما از طریق لیسبون – پایتخت پرتغال – وارد کشور پرتغال می ‌شوند؛ کشور پرتغال از کشورهای پیمان شینگن است و برای ورود به این کشور باید ویزای شینگن دریافت کنید.

اطلاعات ضروری کشور پرتغال

زبان رسمی : پرتغالی

واحد پول :‌ یورو

نوع برق شهری : ۲۲۰-۲۴۰ ولت و ۵۰ هرتز

کد کشور : ‌+۳۵۱

پلیس، اورژانس پزشکی و آتش نشانی : ۱۱۲

اختلاف ساعت با تهران : ۳ ساعت و نیم از تهران عقب‌ تر است

ویزای پرتغال

ویزای پرتغال

جاذبه های گردشگری در کشور پرتغال

در ابتدا باید خاطر نشان کنیم که اخذ ویزای پرتغال مستلزم دریافت وقت سفارت پرتغال میباشد.

برج کلریگوس   Clérigos

پر بازدید ترین جاذبه شهر پورتو در کشور پرتغال برج بلند کلریگوس است. این برج ۷۵ متر ارتفاع دارد و از سنگ گرانیت ساخته شده است. وجود ۲۴۰ پله  برای رسیدن به بالای آن  باعث شده است که تنها افرادی که پاهای قوی دارند می توانند از آن بالا بروند.

گشت و گذار در شهر کویمبرا (Coimbra)

کویمبرا از شهرهای دانشگاهی کشور پرتغال است. قدیمی ترین دانشگاه ها در این شهر گرد آوری شده اند . لذت‌ بخش‌ترین قسمت سفر به کویمبرا ، گشت ‌وگذار  و پیاده روی در خیابان‌ های قدیمی و تاریخی این شهر است.

کلیسای جامع پورتو

این ساختمان عظیم در قرن ۱۲ ساخته شده است و شبیه به یک دژ بسیار بلند است که با شیشه ‌های رنگی متعلق به قرن ۱۳ در ضلع غربی هم بسیار خیره کننده خواهد بود. کاشی ‌های آبی آسمانی مخصوص کشور پرتغال در بنای این کلیسا خود نمایی می ‌کنند. با گردشگری در کلیسا ،  حال و هوای قرون وسطایی و آرامش را تجربه خواهید کرد.

گشت و گذار در لیسبون

لیسبون پایتخت کشور پرتغال  است و از دیدنی‌ ترین شهرهای این کشور محسوب می شود . از ویژگی های خاص این شهر زیبا می توان غذا های لذیذ محلی ، مردمی مهربان و مهمان‌ نواز و بناهای تاریخی و فرهنگی متعدد اشاره کرد. اگر علاقه مند به پیاده روی هستید لیسبون را به شما پیشنهاد می کنیم زیرا هم زیاد بزرگ نیست و به راحتی و با پای پیاده می‌توانید به همه جای آن سر بزنید و هم از تماشای بخش های تاریخی شهر لذت ببرید . قلعه سنت جرج را در این شهر تاریخی از دست ندهید.

برج لیسبون

برج لیسبون بر بالاترین تپه شهر قرار گرفته  نمایشگاه های فرهنگی و تاریخی همراه با نمایی زیبا و دیدنی از شهر  از ویژگی های خاص این برج است. کافه ها و رستوران های زیادی در این منطقه وجود دارد که می توانید در آن ها غذاهای خوشمزه و محلی این شهر را تجربه کنید.

ویزای پرتغال

ویزای پرتغال

انواع ویزای پرتغال مختلف از نظر هدف سفر

 ویزای پرتغال : این ویزا برای کسانی صادر می شود که برای گردشگری سفر می کنند.

ویزای ملاقات اقوام : در بیشتر کشورها نوع ویزایی که برای ملاقات با اقوام صادر می شود مانند ویزای توریستی است اما مدارک ارائه شده به سفارت تا حدودی متفاوت است .

ویزای درمان : ویزایی است که اگر قصد درمان و معالجه در کشور مقصد را داشته باشید باید برای دریافت آن اقدام کنید.

ویزای تجاری : ویزایی است که اگر قصد انجام تجارت در کشور مقصد را دارید صادر می شود.

ویزای ترانزیت : با این ویزا می توانید از آن کشور عبور کنید و به کشور ثالث برسید و مدت زمان بسیار کوتاهی دارد.

ویزای کار و تعطیلات : این ویزا به شما اجازه می دهد تا علاوه بر گردش در کشور مقصد کار هم بکنید.

انواع ویزاهای دیگر : ویزاهایی مثل دانشجویی و مهاجرتی در این دسته هستند.

انواع ویزا از نظر دفعات اجازه ورود به کشور

معرفی انواع ویزای پرتغال:

ویزای یک بار ورود یا سینگل : این ویزا بعد از یک بار ورود و خروج اعتبارش از بین می رود.

ویزای دو بار ورود یا دابل: تا زمان پایان اعتبار ویزا می توانید دو بار وارد کشور مقصد شوید.

ویزای چندبار ورود یا مولتیپل : با این ویزا تا زمانی که ویزای شما اعتبار دارد هر چند بار که خواستید به آن کشور وارد و یا خارج شوید.

ویزای ترانیت فرودگاهی : با این ویزا حق خروج از فرودگاه را ندارید و فقط اجازه دارید که هواپیمای خودتان را عوض کنید.

مدارک لازم برای ویزا

تکمیل فرم درخواست روادید بطور کامل.

یک قطعه عکس جدید رنگی تمام رخ و با زمینه سفید

گذرنامه معتبر به همراه کپی امضا شده توسط صاحب گذرنامه (اعتبار گذرنامه باید بیشتر از ۳ ماه از تاریخ پایان روادید باشد)

کپی کلیه گذرنامه های دریافت شده قبلی، از سایر کشورها در طول ۳ سال گذشته

فتوکپی شناسنامه

همراه داشتن پاسپورت های قبلی که تاریخ اعتبار آن ها تمام شده است و یا به هر دلیل تعویض شده است.

معرفی نامه از محل کار (به زبان انگلیسی و یا ترجمه رسمی به زبان انگلیسی)

الف) اصل و فتوکپی روزنامه رسمی با درج آگهی ثبت شرکت

ب ) کپی از هر گونه تغییرات شرکت

پ ) اصل کارت بازرگانی صادر شده توسط وزارت بازرگانی و فتوکپی از آن.

ت ) چنانچه هزینه های طول اقامت در خارج توسط شرکت شما پرداخت شود باید در نامه قید گردد.

ث) اثبات بر فعال بودن شرکت.

ج) برگه رسمی حقوق دریافتی و همچنین برگه پرداختی به سازمان تامین اجتماعی .

چ) نامه بانکی با اظهار مانده موجودی حساب و همچنین ریز صورت حساب بانکی در ۳ ماه اخیر.

رزرو هتل و تاییدیه آن.

بیمه پزشکی مسافرت معتبر جهت کشورهای عضور شنگن و فتوکپی آن

رزرو بلیط برای سفر به پرتغال و برگشت به ایران

فرودگاه‌ های بین‌المللی کشور پرتغال

فارو ، فرودگاه فارو

فونچال ، فرودگاه مادیرا

لیسبون ، فرودگاه لیسبون پورتلا

پورتو ، فرودگاه فرنسیسکو جسا کارنئیرو

پونتا دلگادا ، فرودگاه ژان پائولو دوم

سفارت کشور پرتغال در ایران

آدرس : تهران، دروس، خیابان هدایت، کوچه روزبه، پلاک ۱۶

آژانس سفری دیگر مجری مستقیم در خصوص ویزای پرتغال ، وقت سفارت پرتغال و تور پرتغال.  88851080-021

مطالب مرتبط

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...
۲۷ مرداد ۱۳۹۷

تور فرانسه با تور فرانسه به مقصد گردشگری محبوبی در دنیا خواهید رفت که جاذبه های بسیاری دارد. وقتی تور فرانسه را رزرو می کنید خواهید توانست از تاریخ غنی ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...
۲۵ تیر ۱۳۹۷

وقت سفارت لتونی در این مقاله توضیحاتی در خصوص نحوه دریافت وقت سفارت لتونی و مدارک لازم برای این امر ارائه می شود، اگر مایل به اخذ ویزای لتونی هستید ...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars 0٫00
Loading...
۰۴ مرداد ۱۳۹۷

تور میلان ایتالیا یکی از کشورهای اروپایی مورد علاقه گردشگران است. فرهنگ غنی شهرهای مختلف این کشور و سواحل مدیترانه ای آن هر ساله گردشگران زیادی را جذب می کند، ...

نظر دهید

0 نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!