اطلاعات سفر هفت اقدام برای رونق بخشیدن به گردشگری کهگیلویه و بویراحمد - اطلاعات سفر

ایرنا/ این خبر پیرامون هفت اقدام برای رونق بخشیدن به گردشگری کهگیلویه و بویراحمد برای شما نگارش شد.

داستان چیست؟

تکمیل طرح های در حال اجرای حوزه گردشگری، تعریف بسته های سرمایه گذاری، کسب وکارهای دیجیتال، جشنواره های مجازی، بهره گیری از شاخه های نوین گردشگری چون گردشگری کشاورزی، استانداردسازی اقامتگاه ها از جمله هدف گذاری های انجام شده دولت برای توسعه اقتصادی از طریق صنعت گردشگری در استان است.

راهبردهایی که در روزگار کم رونقی صنعت گردشگری امیدها را برای سرمایه گذاران این حوزه در دوران پساکرونایی زنده کرده است.

اگرچه در ۱۴ ماه گذشته صنعت گردشگری کهگیلویه و بویراحمد مانند سایر نقاط ایران و جهان به دلیل انتشار ویروس کرونا زخم های عمیقی را متحمل شده است، اما برنامه ریزی برای افزایش درآمد از طریق این صنعت می تواند راهکاری گره گشا برای ثروت آفرینی در این خطه باشد.

صنعت گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد به دلیل وجود ۲۸۵ نقطه گردشگری طبیعی، ۷۸۰ اثر ملی ثبت شده در فهرست آثار ملی، جاذبه های مردم شناسی نظیر آوا و نواهای محلی، آیین و رسوم سنتی به ویژه در مناطق روستایی سومین بخش مستعد درآمدزایی پس از نفت و کشاورزی محسوب می شود .

اما کارشناسان معتقد هستند که این ظرفیت ها آنچنان که باید و شاید نتوانسته تا منجر به ثروت آفرینی برای شهروندان شود.

با وجود این نقیصه سالیانه سه میلیون گردشگر ایرانی و خارجی از جاذبه های گردشگری استان دیدن می کنند که تحقق راهبردهای پیش بینی شده با افزایش مدت زمان اقامت آنان فرصتی برای توسعه اقتصادی با استفاده از این صنعت محسوب می شود.

پیش بینی هفت اقدام برای افزایش درآمد فعالان حوزه گردشگری

مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد پیرامون هفت اقدام برای رونق بخشیدن به گردشگری کهگیلویه و بویراحمد می گوید: با توجه به اینکه افزایش درآمد فعالان حوزه گردشگری یکی از راهکارهای ثروت آفرینی در استان محسوب می شود دولت در سال تولید،پشتبانی ها و مانع زدایی هفت اقدام برای تحقق این امر پیش بینی کرده است.

حمایت از کسب و کارهای دیجیتال

مجید صفایی تاکید می کند: حمایت از کسب و کارهای دیجیتال نخستین گام برای افزایش درآمد فعالان حوزه گردشگری در استان است که در روزگار کرونایی هم ظرفیت بهره برداری دارد. وی اضافه کرد: براساس این راهبرد به افرادی که برای معرفی هر یک از جاذبه های گردشگری کهگیلویه و بویراحمد تولید محتوا کنند تسهیلات پرداخت می شود. وی بیان کرد: تحقق این طرح می تواند منجر به جذب ایرانگرادن و جهانگردان در دوران پساکرونا شود.

تعریف بسته های سرمایه گذاری

مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: تعریف بسته های سرمایه گذاری و معرفی به علاقمندان از دیگر برنامه های میراث فرهنگی برای توسعه زیرساخت های گردشگری استان است که براساس آن در هر شهرستان یک طرح مهم تعریف می شود.

صفایی ادامه داد: این بخش با شناسایی ظرفیت ساخت تله کابین در سی سخت و اجرای دهکده گردشگری سد چم شیر در گچساران کلید خورده است. وی تصریح کرد: برای حمایت از سرمایه گذاران در اجرای طرح های بسته های سرمایه گذاری حوزه گردشگری جذب تسهیلات ارزان قیمت بانکی در دست اقدام است.

جشنواره های مجازی

مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: همچنین برگزاری جشنواره های انگور، سیب و برنج در بستر فضای مجازی از راهبردهای توسعه گردشگری در دوران کرونا برای معرفی جاذبه های مردم شناسی استان است.

وی معتقد است که برپایی این جشنواره ها گام بلندی برای جذب سرمایه گذاران علاقمند به ایجاد طرح های گردشگری کشاورزی در کهگیلویه و بویراحمد است.

حمایت از ایجاد زیرساخت های گردشگری روستایی و عشایر

صفایی با بیان اینکه بخش عمده از ظرفیت های گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در مناطق روستایی قرار دارد، عنوان کرد: از سرمایه گذاری که قصد راه اندازی اقامتگاه های بومگردی وکمپ های عشایری در استان دارند حمایت می شود.

وی با اشاره به اینکه تاکنون یک سرمایه گذار برای راه اندازی کمپ های عشایری در کهگیلویه و بویراحمد مجوز دریافت کرده، تاکید کرد: ایجاد کمپ های عشایری و اقامتگاه های بومگردی با توجه به ظرفیت های طبیعت بکر کهگیلویه و بویراحمد،آب و هوای متنوع و خوراکی ها و غذاهای محلی می تواند منجر به کسب تجربه های نو برای گردشگران و درآمدزایی برای اهالی منطقه شود.

او تصریح کرد: تاکنون هفت اقامتگاه بومگردی در مناطق روستایی شهرستان های دنا، باشت، کهگیلویه، چرام و بویراحمد ایجاد شده و مناطق بسیاری برای اجرای چنین زیرساخت هایی در کهگیلویه و بویراحمد شناسایی شده است.

تکمیل طرح های حوزه گردشگری

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه ۴۱ طرح گردشگری با حمایت دولت و مشارکت بخش خصوصی در این استان در حال اجراست، گفت: پیگیری جذب اعتبار و تکمیل این طرح ها از اولویت های اصلی برای توسعه زیرساخت های گردشگری است.

محمد حسین زاده اظهار داشت: هتل چهار ستاره و پارک آبی یاسوج، تله کابین آبشار، پارک آبی، مجتمع گردشگری آزادی باقری و موزه یاسوج از طرح های در دست اجرای شاخص گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد است.

وی با بیان اینکه این طرح ها با یک هزار و۲۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری در دست ساخت هستند، اضافه کرد: برای تکمیل این پروژه ها ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

حسین زاده ابراز امیدواری کرد: همه ۴۱ طرح حوزه گردشگری کهگیلویه و بویراحمد تا پایان سال ۱۴۰۰ تکمیل و بهره برداری شود.

استانداردسازی واحدهای اقامتی

معاون گردشگری و سرمایه گذاری کهگیلویه و بویراحمد استانداردسازی واحدهای اقامتی مانند هتل ها، هتل آپارتمان ها و مهمان پذیرها را از دیگر برنامه های بهبود خدمات گردشگری در استان ذکر کرد. حسین زاده با یادآوری این نکته که بهبود فضای محیطی زیرساخت های اقامتی به افزایش مدت زمان ماندگاری گردشگران در کهگیلویه و بویراحمد کمک می کند، اظهار داشت: تحقق این راهبرد نیازمند مشارکت فعالان این حوزه است.

گردشگری کشاورزی

وی با اشاره به اهمیت رونق گردشگری کشاورزی در توسعه اقتصادی روستاها تاکید کرد: آماده اعطای مجوز به مزارع کشاورزی، باغ ها، دامپروری ها، گلخانه های محل پرورش گل و گیاه و مراکز پرورش طیور در استان برای پذیرش گردشگران هستیم. محمد حسین زاده اظهار داشت: شالیزارهای برنج، مزارع پرورش ماهی، مزارع کشت زعفران، مناطق پرورش کرم ابریشم، مزارع شترمرغ از جمله بخش هایی است که با ایجاد اقامتگاه های بومگردی می تواند مقصدی برای گردشگران باشد.

هفت اقدام برای رونق بخشیدن به گردشگری کهگیلویه و بویراحمد
به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 124 views بار دسته بندی : خبر تاريخ : 4 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها