اطلاعات سفر کنترل عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن در ماه رمضان - اطلاعات سفر

توجه روزه داران به انواع گروه های غذایی قابل استفاده در وعده های افطار و سحر می تواند عملکرد سیستم ایمنی بدن را کنترل کند. در این اینفوگرافیک که بر اساس داده های دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده است، به گروه های مختلف مواد غذایی اشاره شده که باید تا حد امکان در سه وعده سحر، افطار و شام به میزان مناسبی مصرف شوند تا عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن در ماه رمضان بویژه در شرایط کرونایی کنترل شود.

گرافیک: پدرام آقایی

منبع داده ها: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 104 views بار دسته بندی : خبر تاريخ : 4 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها