اطلاعات سفر برج دوقلوی مادرید؛ ساختمانی که از بالا به پایین ساخته شد - اطلاعات سفر

در شهر مادرید، ساختمان دوقلویی قد علم کرده که دارای معماری خاصی است و سبک معماری متفاوت سبب شهرت جهانی آن شد. برج دوقلوی مادرید که سری شبیه دو شاخه برق دارد، برج های کلمبوس نیز نامیده می شود. از نظر سیل کثیری از متخصصان عرصه معماری، برج به زشتی شناخته می شود و درصدر لیست زشت ترین ساختمانهای جهان قرار دارد. با ما در این مقاله جالب و خواندنی همراه باشید تا بدانید برج دوقلوی مادرید کجاست و از ویژگی های معماریش مطلع شوید.

برج دوقلوی مادرید

آشنایی مختصر و کوتاه

سنگ بنای ساخت برج دوقلوی مادرید در سال ۱۹۷۹ گذاشته شد و از آن سال تا به امروز، به یکی از المان های خطوط هوایی مادرید بدل شده است. برج دو شاخه با سقفی سبز رنگ و بدنه ای مسی رنگ و خاکستری برای ساکنان مادردید افتخارآمیز و تحسین برانگیز نیست. اما، شاید اگر آنها بدانند که سبک معماری این سازه به چه صورت بوده، شاید با نگاه بهتری به این ساختمان چشم بدوزند. ساختمان دوقلوی کلمبوس برخلاف تمام برج ها و سازه های جهان، از بالا به پایین ساخته شده و سبکی نو در معماری جهان را در ساخت آن بکار برده اند. نخستین قسمتهایی که از برج های کلمبوس ساخته شدند تا مقدمات لازم برای ساخت از بالا به پایین ساختمان فراهم شود، دو ستون مرکزی در پایه های بتی ساختمان بودند.

بعد از ساخته شدن قسمتهای یاد شده، بالاترین طبقه این ساختمان که همان طبقه ۲۳ بود، بنا گشت و کابل های فولادی از این ساختمان آویزان گشتند تا بقیه طبقات نیز مانند طبقه آخر برج ساخته و آماده بهر برداری شوند. پس از اینکه کار اصلی ساخت برج به پایان رسید، طراحان این پروژه نمایی از رنگ قهوه ای را بر روی بدنه ساختمان قرار دادند و سقف را نیز سبز رنگ کردند تا مقدمات نمای دو شاخه را فراهم آورند. براساس مقاله برج دوقلوی مادرید کجاست باید بدانید که پس از انجام این مراحل بود که سر دو شاخه ای بر روی سقف این ساختمان اضافه گردید. امروزه، در این ساختمان ده ها شرکت در زمینه های گوناگون مشغول به فعالیت هستند و علاوه بر دفاتر اداری، فروشگاه هایی نیز در طبقات ابتدایی ساختمان تعبیه شده اند.

آشنایی مختصر و کوتاه

علت ساخت معکوس سازه

شاید برای شما سوال پیش آمده باشد که چرا معماران و طراحان اقدام به ساخت این برج بصورت از بالا به پایین کرده اند؟ جواب این سوال را متخصصان معماری جهان پس از تحقیقات فراوان و برآوردهای گوناگون بیان نموده اند. آنان بر این باور هستند که ساخت برج و ساختمان ها در جهت معکوس منجر به صرفه جویی در زمان و هزینه ساخت می شود، چرا که دیگر نیاز نیست کارگران و عوامل ساخت برج تجهیزات و لوازم مورد نیاز خود را از طبقه ای به طبقه ای دیگر انتقال دهند. در این حالت، طبقات ابتدا بر روی زمین ساخته می شوند و سپس، به بالا انتقال می یابند.

اگرچه کمتر دیده یا شنیده شده است که ساختمانها و اماکن گوناگون به این روش ساخته و بهره برداری شوند اما، برج کلمبوس مادرید تنها سازه این نوع معماری نیست. موارد دیگری نیز در جهان یافت می شوند که نظیر این ساختمان بنا گشته اند. بانک مرکزی در شهر دوبلین، بنایی مسکونی در شهرک صنعتی ماگنیتورگ، مرکز بانک استاندارد شهر ژوهانسبورگ، ساختمانی مسکونی در شهر صوفیا و چندین چند ساختمان در کشور لهستان تنها بخشی از ساختمانهایی هستند که به این روش ساخته شده اند. ساختمان هایی از این دست سازه های پر ریسک بحساب می آیند، چرا که در صورت رعایت نکردن کوچکترین اصول ایمنی، ممکن است بستری برای فاجعه ای بزرگ ایجاد شوند.

علت ساخت معکوس سازه
به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 172 views بار دسته بندی : گردشگری تاريخ : 20 نوامبر 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها